Jeśli w danym dniu klient ma kilka wizyt, Versum automatycznie wyświetli je wszystkie w oknie finalizacji wizyty. Zostaną one również zbiorowo sfinalizowane. 


Jeśli nie chcesz finalizować którejś z nich (na przykład dlatego, że klient jeszcze za nią nie zapłacił), wystarczy, że klikniesz przycisk X znajdujący się w prawym górnym rogu danej wizyty: