Jeśli zaistnieje potrzeba naniesienia znaczących zmian w grafiku pracownika, masz możliwość wyzerowania godzin pracy w danym okresie. Po wyczyszczeniu grafiku godziny pracy zostaną automatycznie dostosowane do godzin pracy salonu.

Aby wyczyścić grafik:

  1. Przejdź do działu ustawienia
  2. Kliknij przycisk pracownicy
  3. Wybierz pracownika, któremu chcesz wyzerować grafik klikając jego nazwisko
  4. Kliknij przycisk grafik pracy
  5. Kliknij przycisk Edytuj pod nazwą tygodnia, w którym chcesz wyzerować grafik:


  6. Kliknij przycisk więcej i wybierz opcję Wyzeruj grafik:


  7. Wybierz okres w jakim grafik ma być wyzerowany 

    Wskazówka:
     Należy wybrać zarówno tydzień początkowy (ikonka kalendarza w polu od) jak i tydzień końcowy (ikonka kalendarza w polu do).
    Dniem początkowym będzie zawsze poniedziałek a końcowym niedziela.


  8. Kliknij przycisk Wyzeruj grafik.