Ustaliwszy grafik danemu pracownikowi masz możliwość skopiowania go innym pracownikom. 

Jeśli godziny pracy nie zostały jeszcze wprowadzone, w pierwszej kolejności ustal grafik. Więcej szczegółów ten temat znajduje się w artykule Ustalanie grafiku na wybrany tydzień

 

Aby skopiować grafik innym pracownikom:

  1. Przejdź do działu ustawienia

  2. Kliknij przycisk grafiki pracy

  3. W menu po lewej stronie kliknij opcję Kopiuj grafiki pracy:


  4. W pole Kopiuj od pracownika wpisz nazwisko pracownika, którego grafik chcesz skopiować lub wybierz go z listy 

  5. Kliknij ikony kalendarza aby wybrać okres na jaki grafik pracy ma być skopiowany. Należy wybrać zarówno tydzień początkowy (ikona kalendarza w polu od) jak i tydzień końcowy (ikona kalendarza w polu do).

    Wskazówka: Możesz skopiować grafik maksymalnie na 3 miesiące do przodu.

  6. W pole Wklej pracownikom wpisz nazwiska pracowników, którym chcesz skopiować grafik.

    Wskazówka: Możesz wybrać maksymalnie 5 pracowników.

  7. Po wprowadzeniu danych kliknij przycisk Skopiuj.