Pracownicy

Jak dodawać, edytować i usuwać konta pracowników
Dodawanie pracownika - najważniejsze informacje: Dodawanie pracownika - krok po kroku: Kliknij przycisk ustawienia w menu po lewej stronie: ...
pt, 1 Mar, 2019 at 4:03 PM
Przypisywanie pracownika do kategorii usług
System Versum umożliwia przypisanie pracownika do kategorii usług, dzięki temu podczas rejestracji internetowej i podczas wyszukiwania wolnych terminów prog...
pon, 4 Mar, 2019 at 9:02 AM
Tabela uprawnień poszczególnych typów użytkowników
Poniżej przedstawiamy tabelę uprawnień poszczególnych typów użytkowników w systemie Versum. Aby nadać pracownikowi odpowiedni poziom uprawnień, wybierz odp...
pt, 1 Mar, 2019 at 4:08 PM
Konfiguracja uprawnień
Versum to program komputerowy, który usprawnia pracę zarówno właścicielom i managerom salonów, a także recepcjonistom i pracownikom wykonującym zabiegi.  ...
pt, 1 Mar, 2019 at 4:18 PM
Jak umożliwić logowanie pracownikom dodanym podczas wstępnej konfiguracji
Pracownicy dodani podczas pierwszej konfiguracji systemu mają domyślnie wyłączoną możliwość logowania się do systemu.  Aby umożliwić im dostęp do Versum...
pon, 4 Mar, 2019 at 9:03 AM
Jak utworzyć pracownikowi nazwę użytkownika (login), przy pomocy której zaloguje się do systemu
Do systemu Versum można zalogować się przy pomocy adresu email, który wpisany jest na karcie danego pracownika, oraz hasła. Czasem jednak adres email mo...
pt, 1 Mar, 2019 at 4:21 PM
Naliczanie prowizji pracownikom - domyślne stawki prowizji
System Versum umożliwia naliczanie prowizji pracownikom od zrealizowanych przez nich usług, sprzedanych produktów i bonów.  Aby system naliczał prowizje pr...
pt, 1 Mar, 2019 at 4:31 PM
Jak ustalić prowizję pracownika dla konkretnych usług, produktów i kategorii
Oprócz domyślnych prowizji dla pracownika na usługach, produktach i bonach, Versum pozwala na ustalenie stawek prowizji dla konkretnych usług, produktów ora...
wt, 29 Sty, 2019 at 1:37 PM
Jak wyłączyć możliwość rezerwacji online dla danego pracownika
Aby pracownik nie był wyświetlany w rezerwacji wizyt przez internet należy wyłączyć dla niego tę opcję. Klienci nie będą wtedy mogli rezerwować wizyt online...
pon, 4 Mar, 2019 at 9:04 AM
Jak przeglądać dane i przywracać usuniętych pracowników
W przypadku zakończenia współpracy z danym pracownikiem nie ma już potrzeby aby jego kalendarz nadal pojawiał się w systemie. Czasem jednak przydatna jest m...
pon, 4 Mar, 2019 at 9:05 AM